Welkom bij DownloadZoeker

Welkom bij DownloadZoeker.nl, de zoekmachine voor al je downloads!
Software downloaden is gratis, enkele gratis te downloaden programma's zijn nero, msn messenger, itunes, limewire, kazaa, bearshare en nog veel meer. Gratis downloaden via de downloadzoeker zoekmachine, zoek niet verder. Downloaden doe je op Downloadzoeker.nl Gebruik onze handige zoekmachine en vind wat je zoekt!

Adverteren op Downloadzoeker.nl

Downloaden, Download software, Software gratis te downloaden

grabit downloaden

Grabit

Grabit is een programma voor het downloaden van torrent files. Torrent files zijn kleine bestanden die onderdeel uitmaken van een complete download. Denk bijvoorbeeld aan grote bestanden zoals dvd films of complete software pakketen. Voordat je Grabit voledig kan gebruiken is het handig om je aan te melden bij een nieuwsgroep waar je diverse gratis downloads kunt vinden.

Download nu ...
dvd shrink downloaden

DVD Shrink

DVD Shrink is een handige tool om van al je cd`s of dvd`s een backup te maken. Dit is handig zodat de orginele versie niet beschadigd of kwijt raakt, mocht dat toch gebeuren dan heb je altijd een backup. Tevens kun je DVD Shrink ook gebruiken voor het branden van cd`s en film dvd`s. DVD Shrink is een stand-alone software pakket en werkt op elke soort besturingssysteem zoals Windows XP, Windows ME of Wwindows Vista

Download nu ...
Ccleaner downloaden

Ccleaner

Ccleaner is een handige tool voor het opschonen van je pc. Hij ruimte oude cookies op. Cookie's zijn tijdelijke bestanden die worden opgeslagen op je pc, dit gebeurt wanneer je op internet surft. Ook wordt de browser geschiedenis weer leeg gemaakt. Na het gebruik van Ccleaner is je computer dus gelijk een stuk schoner en dus weer wat sneller wat dus het gebruik van je pc weer een stuk prettiger maakt.

Download nu ...